Història

L'història d'una empresa familiar de transports internacionals

El 1977 el Sr. Josep Bahí Pla i la Sra. Carme Sala inician l’activitat de transport de mercaderies per carretera amb dos camions en règim d’empresa individual.

El 1978 es constitueix la primera empresa del grup sota el nom de J. BAHÍ S.A.

El 1981 s’inaguren les noves instal.lacions a Campdorà (Girona)

El 1983 s’inicia el procés d’expansió de l’empresa incorporant vehicles de gran volum, en total 10 noves unitats.

En 1988 J.Bahí S.A. en constant creixement adquireix els primers camions frigorífics, per ampliar els serveis de tranports per carretera, de productes frescos i congelats .

El 1992 ja disposem de 40 vehicles propis de flota i les expectatives segueixen creixent amb nous serveis de logística.

El 1997 s’inagura l’actual base central d’operacions de J. Bahí S.A. amb més de 25.000 m2 a Celrà (Girona) destinats a ser un punt de referència en el transport internacional i logística per carretera.

El 1998 incorporem al centre de gestió i logística de Celrà noves instal.lacions i serveis complementaris: emmagatzamatge, magatzem frigorífic, taller propi de reparació, manteniment de camions i remolcs, planxisteria i pintura, túnel de autorentat i estació de servei de carburants 24 hores.

2000 – S’inicia l’expansió d’oficines a Europa i Espanya. S’inaugura Bahí Portugal MAIA (Zona de Oporto), Bahí Alicant, Barcelona i Murcia.

2001 - El Grup continua el procés d’expansió a l’extranger, inaugurant oficines a França, Alemanya i Italia.
Obtenció de la certificació ISO 9002

2002 - 25 aniversari.

2004 - Inversió en tecnologia avançada i innovadora. Equipem a tota la flota amb un nou sistema de comunicació per satèlit GPS, que permet una millor gestió, control i localització immediata del nostres vehicles.

2005 – Inici dels serveis de grupatge a nivell europeu.

2006 - Inici de serveis a professionals autonoms.

2007 - Ampliació de rutes a Europa Emergent (est de Europa).

2008 - 30 Aniversari

2009 - Bahí Grup va estar present a la Fira “Transport Logistic”, cita de referència del sector de la logística i el transport a Europa, que es va celebrar a la ciutat de Munich, Alemanya, el mes de Maig.

El futur a curt / mig termini

El nostre principal objectiu de futur és el creixement i professionalitat en totes les nostres àrees, promoguent i incorporant l’equip humà per conseguir la satisfacció dels nostres clients